Wednesday, February 26

Bandung Shopping And Tour 4D3N Ground 2015

CHOICE OUR TRIP FOR MORE CHEAPER FARE.     Kami di KADTRAVELINK  menawarkan package ground menarik yang pasti  akan menyediakan yang TERBAIK untuk semua warga Malaysia.


  Package kami bermula dari airport Bandung sehingga berlepas untuk pulang ke Malaysia.

 Package Bandung 4D3N 
 Minimum 2Pax
 
JAMINAN KAMI:

● Pengankutan  dari  A- Z

● Hotel 3*+breakfast( Centre Bandung)

● Meal ×5 Lunch & Dinner

● Tour ke Tempat wajib pelancongan di Bandung.

● Tour Shopping 8-10 Jam sehari.

■ Tiket Penebangan boleh di uruskan sendiri oleh peserta atau kadtravelink uruskan dengan sedikit komisen.

  JAMINAN HARGA DI BAWAH RM490.00/PAX (CONFIRMED)

    Kebelakangan ini banyak  sekali terdapat  pakage2 di tawar kan untuk tuan tuan dan puan puan ke Bandung,saya mengambil kesempatan yang ada ini menawarkan khidmat yang sama untuk dibandingkan harga dan kecekapan yang mungkin berbeza sedikit.


  Sudah menjadi kebiasaan rakyat malaysia sekarang bercuti sambil membeli belah terutamanya ke Bandung dan Ho Chi Minh.


  Dari pengalaman peserta peserta kami sebelum ini,yang mana mengikuti package2 kami ke Bandung memberi kredit yang amat positif.


   Kebiasaanya tip untuk pemandu tidak lah wajib,tetapi apa salah nya kita memberi hadiah sedikit berupa rp50,000(Rm15.00)sehari kepada mereka untuk menyatakan ucapan terima kasih.

   Sebagaimana ramai peserta Bandung ke Malaysia datang membeli belah di sini mereka juga hadiahkan pemandu kita Rm50.00 sehari. Bermakna mereka lebih berterima kasih kan..


   Sebetulnya  di dalam bidang ini, harga package menjadi lebih murah jika peserta lebih ramai. Di antaranya pihak agency akan menawar kan 1-6 orang peserta percuma tergantung berapa ramai kah peserta tersebut.


   Harga untuk penginapan hotel 3* di sini sedikit mahal di bandingkan dengan tempat kita  di Malaysia,Tetapi dengan keistimewaan  yang ada di agency di sana,mungkin harga kontrak mereka jauh lebih murah dari internet.


  Tuan2 dan Puan2 apalah ertinya jika ke tempat orang untuk melancong membeli belah kita memilih untuk tinggal di hotel cincai kan.. makan pagi entah kemana tanpa rasa selamat untuk beristirehat.


  Memang benar hotel hanya untuk tidur malam sahaja,tapi kita ke sana bererti kita berduit kan...jadi usahlah memilih untuk menginap di hotel cincai  sekurangnya pilihlah  hotel bertaraf 3*.


   Admin mempunyai kantor di sana dan memiliki sebuah rumah untuk kami menginap apabila ke sana setiap 2 bulan.

Jadi sila lah bandingkan harga dan Perkhidmatan kami.

 

 


Jom Melancong

Kami menyediakan perkhidmatan Tour & Travel Pengangkutan pelancongan dan harga termurah dan selesa.
kadtravelink Tour and Travel