Friday, February 5

Deposit Wang Service Kami

Kebiasaanya pihak kami meminta sedikit deposit untuk tempahan penghantaran  ke Airport atau untuk trip2 perjalanan lain di Semenanjung Malaysia.

▶ Deposit yang di minta di kira berpatutan dan adakalanya bakal penumpang kami juga membuat bayaran penuh untuk khidmat kami.

▶ Kenapakah deposit di perlukan?

   1) Apabila seseorang pelanggan mendepositkan sejumlah wang, maka komitmen kami tidak lagi mengambil pelanggan atau trip2 yang lain pada waktu dan masa tersebut.

2) Untuk tidak menggalakkan para Pengguna khidmat kami TIDAK SEWENANG WENANGNYA membatalkan dengan sengaja atau tidak sengaja apabila berubah fikiran untuk tidak menggunakan Khidmat kami.

3)  Deposit adalah tetap deposit..
.. jika pengguna batal kan trip mereka deposit di kira hangus, kenapa ya??... ini kerana pihak kami pun menaggung kerugian seperti contohnya kenderaan kami juga menolak sebarang kerja semata2 untuk committed terhadap PEN DEPOSIT tersebut. .

4)  Hidup ini biarlah ada sifat toleransi dan Menang - Menang.

5)   Satu kes pelanggan dari Sg Buluh telah membatalkan trip untuk ke Lapangan Terbang KLIA di saat paling terdekat, kerana masaalah tempat Penginapan di Tempat bercuti (Umrah rasanya), dan meminta di pulang kan balik deposit beliau,.

     Bayangkan apakah peerasaan kami  para pemandu2, setelah kami tidak melakukan segala kerja hanya untuk beliau, akan tetapi di batalkan??, berlaku adil lah kawan, kami pun ada keluarga dan anak2 yang perlu di beri makan.

6) Bayangkan  satu kes pendeposit di bayar pada bulan Nov 2015, tetapi buat pembatalan di saat akhir, kami sanggup pulangkan balik duit tersebut separuh asalkan bayar kos pampasan gaji pemandu dan syarikat tetapi beliau enggan.

7) Trip yang di jadualkan berlangsung  Awal Nov 2015 (pembatalan) minta di pulangkan deposit pada Feb 2016, maaf lah kami tak dapat ikut permintaan itu..

8) DI SINI  INGIN SAYA TEKANKAN SEGALA DEPOSIT/WANG PENDAHULUAN TIDAK AKAN DI PULANGKAN BALIK TETAPI BOLEH DI TOLAK APABILA ANDA BUAT PEMBAYARAN PENUH NANTI.

9)  ▶ DEPOSIT NO REFUND▶

ACCOUNT RASMI SYARIKAT

CIMB
KADTRANSLINK
8600411086

Jom Melancong

Kami menyediakan perkhidmatan Tour & Travel Pengangkutan pelancongan dan harga termurah dan selesa.
kadtravelink Tour and Travel