Sunday, March 30

3D2N PACKAGE PULAU PERHENTIAN & SHOPPING TOUR DI RANTAU PANJANG/KOTA BHARU 2015

CHOICE OUR TRIP FOR MORE CHEAPER FARE.


   3D2N Package Pulau Perhentian Dan Shopping Tour  Rantau Panjang/Kota Bharu.

   RM425.00 Minimum 2pax

 > Harga Trip Semakin murah bilamana peserta dalam jumlah yang ramai.

 ■ PACKAGE TERMASUK: 

□ PENGANKUTAN UNTUK SHOPPING TOUR 

□  PENGINAPAN 

□  FERI PERGI BALIK

□  KENDERAAN DARI AIRPORT KOTA BHARU KE KUALA BESUT  JETI  PERGI BALIK.

□  DAILY MEAL

* Breakfast
* Lunch
* Dinner
* BBQ Dinner

□ SNORKLING TRIP/HOPPING.

□ SNORKLING EQUIPMENT(Snorkle,Mask,Life Jacket)

 Hari  1

   Para Pengunjung di jemput oleh wakil kami di lapangan  terbang Sultan Ismail Petra  untuk menuju ke Kuala Besut Jeti dan seterus nya ke Pulau Perhentian Besar.


1)    Airport yang paling hampir untuk ke Pulau Perhentian ialah Penkalan Chepa,Kota Bharu Kelantan.Mengambil masa hanya 30minit perjalanan,melalui Jambatan Tok Bali.

  Walaubagaimnapun  pengankutan akan di uruskan di atas permintaan anda yamg mungkin dari Kuala Lumpur  dan sebagainya, Harga mengikut di mana tempat mengambil penumpang.RM950.00/2 HALA.


HARI  2:

 Seharian aktiviti di Pulau Perhentian Besar.

  
HARI  3:


   ■   Pada Hari ke 3  selesai daftar keluar Pengunjung akan di jemput oleh wakil kami di jeti dan kali ini pengunjung akan di bawa terus ke Rantau Panjang di samping berhenti sebentar di Masjid Cina dan melawat Budha Tidur yang terbesar di asia Tenggara yang terletak di daerah Tumpat Kelantan.  ■ Beberapa jam selesai sahaja membeli belah pegunjung du bawa lagi melawati ibu negeri Cik Siti Wan Kembang untuk menyaksikan dengan mata sendiri keunikan peniaga2 wanita mereka di pasar Siti Khadijah.


■  Pengunjung  juga di bawa melawati tempat2 bersejarah seperti Padang Bank di mana tugu memperingati Tok Janggut  terdapat disini.Bank Pitis Kelantan,Istana2 dahulu sambil membeli barangan cendera hati.
Jika berkesempatan pengunjung juga akan di bawa ke Pantai Vahaya Bulan(pantai cinta berahi) yang mana banyak sekali terdapat produk berasaskan batik.


■ FREE & EASY


■ PENGUNJUNG AKAN DI JEMPUT KE AIRPORT.

   Bayaran tambahan akan di kenakan jika berminat menggunakan khidmat kami ulang alik dari Kuala Lumpur ke Airport KLIA/LCCT =RM250.00 VAN 11 TEMPAT DUDUK.


Jom Melancong

Kami menyediakan perkhidmatan Tour & Travel Pengangkutan pelancongan dan harga termurah dan selesa.
kadtravelink Tour and Travel